Producenter
Du kan finde følgende producenter beskrevet på Champagnefreak:
Agrapart
Autréau-Roualet
Barthélémy, Louis
Billecart-Salmon
Bonnaire
Bonville, Franck
Bouché Père et fils
Brun, Roger
Cattier
Charlemagne, Guy
Charpentier, J.
Chaudron et fils
Chiquet, Gaston
Clouet, André
Crépaux-Courtois
Dampierre, Comte Audoin de
Delbeck
Deutz
Diebolt-Vallois
Egly-Ouriet
Feuillatte, Nicolas
Geoffroy, René
Gimonnet, Pierre
Giraud, Henri
Goerg, Paul
Goutorbe, Henri
Haton, Jean-Noël
Hémart, Francois
Henriot
Krug
Lanson
Laurent-Perrier
Léclapart, David
Legras & Haas
Lilbert-fils
Marguet Père et fils
Marguet-Bonnerave
Mesnil, Le (kooperativ)
Michel, José
Milan, Jean
Moët et Chandon
Moncuit, Robert
Napoléon
Orban, Charles
Paillard, Bruno
Perrier-Jouët
Peters, Pierre
Ployez-Jacquemart
Pol Roger
Regnault, Patrick
Ruinart
Saint-Gall, de
Salon
Selosse
Sugot-Feneuil
Taittinger
Tarlant
Turgy, Michel
Union champagne
Vesselle, Jean
Veuve Clicquot
Vilmart
Vollereaux
Vouette & Sorbée
Ved hver producent er en kort beskrivelse af huset og dets stil og generelle kvalitet. Derefter følger en liste over de af producentens champagner, som denne smager har smagt.
Et ord om karakterer
Der bliver generelt ikke brugt mange karakter her på champagnefreak. De skyldes, at vi mener, at et udførligt smagenotat siger mere end en karakter. Men da vi ved, at mange læsere efterspørger karakterer, har vi valgt et simpelt system med fra 0 til 3 stjerner. Dette system må forstås på samme måde som det, der benyttes hos Guide Michelin - d.v.s. også én stjerne er udtryk for en rigtig god champagne (og også champagner uden stjerner kan være gode - kun ca. 10% af de champagner, jeg smager opnår en eller flere stjerner).
0 Kommentarer:
Skriv en kommentar
<< Tilbage til hovedsiden