søndag, september 17, 2006

Producenter

Du kan finde følgende producenter beskrevet på Champagnefreak:

Agrapart
Autréau-Roualet

Barthélémy, Louis
Billecart-Salmon
Bonnaire
Bonville, Franck
Bouché Père et fils
Brun, Roger

Cattier
Charlemagne, Guy
Charpentier, J.
Chaudron et fils
Chiquet, Gaston
Clouet, André
Crépaux-Courtois

Dampierre, Comte Audoin de
Delbeck
Deutz
Diebolt-Vallois

Egly-Ouriet

Feuillatte, Nicolas

Geoffroy, René
Gimonnet, Pierre
Giraud, Henri
Goerg, Paul
Goutorbe, Henri

Haton, Jean-Noël
Hémart, Francois
Henriot

Krug

Lanson
Laurent-Perrier
Léclapart, David
Legras & Haas
Lilbert-fils

Marguet Père et fils
Marguet-Bonnerave
Mesnil, Le (kooperativ)
Michel, José
Milan, Jean
Moët et Chandon
Moncuit, Robert

Napoléon

Orban, Charles

Paillard, Bruno
Perrier-Jouët
Peters, Pierre
Ployez-Jacquemart
Pol Roger

Regnault, Patrick
Ruinart

Saint-Gall, de
Salon
Selosse
Sugot-Feneuil

Taittinger
Tarlant
Turgy, Michel

Union champagne

Vesselle, Jean
Veuve Clicquot
Vilmart
Vollereaux
Vouette & Sorbée

Ved hver producent er en kort beskrivelse af huset og dets stil og generelle kvalitet. Derefter følger en liste over de af producentens champagner, som denne smager har smagt.

Et ord om karakterer

Der bliver generelt ikke brugt mange karakter her på champagnefreak. De skyldes, at vi mener, at et udførligt smagenotat siger mere end en karakter. Men da vi ved, at mange læsere efterspørger karakterer, har vi valgt et simpelt system med fra 0 til 3 stjerner. Dette system må forstås på samme måde som det, der benyttes hos Guide Michelin - d.v.s. også én stjerne er udtryk for en rigtig god champagne (og også champagner uden stjerner kan være gode - kun ca. 10% af de champagner, jeg smager opnår en eller flere stjerner).